Cisnadioara
  descriere    
 
La poalele muntelui sub cetatea din Cisnadioara (Michaelberg) se gaseste aceasta casa de vacanta cocheta bucurandu-se de o priveliste deosebita spre dealul unde se afla biserica fortificata a Sfantului Mihail. Casa de vacanta din Cisnadioara dispune de 3 dormitoare, un living spatios si bucatarie complet utilata.
De asemenea locatia dispune de o gradina cu terasa si foisor unde va puteti retrage pentru a va relaxa si a savura farmecul zonei, admirand privelistea si impunatoarea biserica fortificata de pe deal.
Cisnadioara  
  Oaspetii se bucura de acces facil si direct din drumul DJ 106D si de spatiu de parcare privat, localitatea Cisnadioara aflandu-se la aproximativ 10 km de Sibiu si avand conexiuni bune cu toate locatatile din jur inclusiv statiunea montana de schi Paltinis. Locatia ofera cazare pentru grupuri de pana la 8 persoane si se inchiriaza la cheie, exclusiv unui grup.
La cerere se mai poate suplimenta cu 1-2 locuri pentru copii care va insotesc.
 
 
galerie foto
 
 
Cisnadioara
Cisnadioara
Cisnadioara
Cisnadioara
Cisnadioara
Cisnadioara
Cisnadioara
Cisnadioara
Cisnadioara
Cisnadioara

localizare

Cisnadioara, Str. Verzariei.(Sibiu Romania)
Coordonate pentru GPS N 45,7041306 E 24,1165833 (45 42 14,87 N 24 06 59,70 E)
 
 

Din aeroport - la iesirea din aeroport virati dreapta pe str. Alba Iulia continuati drept inainte pe Andrei Saguna, la intersectia cu strada Calea Dumbravii virati dreapta (hotel Continental) si continuati tot inainite spre iesire Sibiu inspre directia Rasinari Paltinis iar in intersectia din dreptul fabricii Dumbrava virati stanga inspre Cisnadioara.

Din gara - drept inainte pana la intersectia cu strada Constitutiei la sensul giratoriu virati dreapta pe Bulevardul Corneliu Coposu, la intersectia (semaforizata) in cruce cu strazile Andrei Saguna si Emil Cioran virati stanga iar la 200 m imediat dupa hotel Continental virati dreapta pe Strada Calea Dumbravii si tot inainte pana la iesirea din Sibiu inspre directia Rasinari Paltinis iar in intersectia din dreptul fabricii Dumbrava virati stanga inspre Cisnadioara.

Rutier
Dinspre Bucuresti, Rm Valcea, Brasov

Inainte cu aproximativ 5 km de intrarea in Sibiu virati stanga inspre Cisnadie, traversatii orasul Cisnadie inspre Cisnadioara iar la intrare in localitate dup ace traversati podul virati dreapta pe strada Verzariei.

Dinspre Alba
La intrarea in Sibiu mergeti inainte pe str. Alba Iulia si continuati drept inainte pe Andrei Saguna, la intersectia cu strada Calea Dumbravii virati stanga (hotel Continental) continuati inainte, iesire Sibiu inspre directia Rasinari Paltinis iar in intersectia din dreptul fabricii Dumbrava virati stanga inspre Cisnadioara.

 
  "Fulg de Nea"   Fulg de Nea - Paltinis
  • Situate la intrarea in statiunea Paltinis (borna de 5 km) cele 2 vile gemene intitulate “Fulg de nea”...     
 ...detalii
  "Casa Bunicului"   Casa Bunicului - Poplaca
  • O casa de vacanta cu adevarat unica la doar 9 km de Sibiu in satul Poplaca....  
 ...detalii
  "La Sat"   La Sat - Tocile lacuri
  • Casa de vacanta este situata pe marginea unui lac – dintr-un mini complex de 5 lacuri – intr-o oaza de ...  
 ...detalii
  "Cisnadioara"   Cisnadioara
  • La poalele muntelui sub cetatea din Cisnadioara ...  
 ...detalii
  "Weekend"   Weekend - Tocile Sadu
 

• Casa de vacanta Tocile-Sadu se doreste a fi un loc idilic unde sa puteti evada pentru cateva ore sau zile din cotidianul ...

 
 
 ...detalii