"Fulg de Nea" - Paltinis
  descriere    
 
Situate la intrarea in statiunea Paltinis (borna de 5 km) cele 2 vile gemene intitulate simbolic “Fulg de Nea” va ofera un refugiu pentru petrecerea unei vacante la munte.

Ambele locatii ofera o ambianta placuta dispunand fiecare de 6 dormitoare ( 2locuri / dormitor ), un living spatios cu semineu (ce creeaza o atmosfera feerica si imbie la relaxare), loc de servire a mesei, bucatarie utilata, terasa (unde se poate admira privelistea oferita de piscurile inzapezite ale muntiilor fagaras) precum si loc pentru prepararea gratarului in aer liber.
Descriere Fulg de Nea - Paltinis  
 
Oaspetii se bucura de acces facil si direct (50m) din drumul DJ 106A si de spatiu de parcare privat.
 
 
Fiecare vila se inchiriaza la cheie, exclusiv unui grup ce poate fi cuprins intre 2 si 12 persoane. Pentru grupuri ce depasesc 12 persoane pot inchiriate ambele vile aceluiasi grup.

La cerere se poate asigura (contra cost) transfer de la aeroport, gara sau si din alte puncte din oras sau tara solicitate . Transportul se face cu un mini bus de 8+1 locuri dotat cu aer conditionat.
Tot la cerere se pot asigura si servicii de catering.
In cazul incare doriti unul din aceste servicii va rugam mentionati acest fapt in formularul de rezervare sau precizati dorinta dvs pentru aceste servicii in cazul unui contact telefonic.
 
 
galerie foto
 
 
Fulg de Nea - Paltinis
Fulg de Nea - Paltinis
Fulg de Nea - Paltinis
Fulg de Nea - Paltinis
Fulg de Nea - Paltinis
Fulg de Nea - Paltinis
Fulg de Nea - Paltinis
Fulg de Nea - Paltinis
Fulg de Nea - Paltinis
Fulg de Nea - Paltinis

localizare
 
  DJ 106A Sibiu Paltinis, km 28 (la borna de 5 km Paltinis)
Coordonate pentru GPS N 45.67985 E 23.93993
 
 
Din aeroport - la iesirea din aeroport virati dreapta pe str. Alba Iulia continuati drept inainte pe Andrei Saguna , la intersectia cu strada Calea Dumbravii virati dreapta (hotel Continental) si continuati tot inainite spre iesire Sibiu, Rasinari si apoi Paltinis.

Din gara - drept inainte pana la intersectia cu strada Constitutiei la sensul giratoriu virati dreapta pe Bulevardul Corneliu Coposu, la intersectia (semaforizata) in cruce cu strazile Andrei Saguna si Emil Cioran virati stanga iar la 200 m imediat dupa hotel Continental virati dreapta pe Strada Calea Dumbravii si tot inainte pana la iesirea din Sibiu, Rasinari, Paltinis.

Rutier
Dinspre Bucuresti, Rm Valcea, Brasov

La intrarea in Sibiu continuati inanite pe Bulevardul Vasile Milea pana la intersectia cu Strada Calea Dumbravii unde virati stanga si coninuati tot inainte, iesire sibiu, Rasinari, Paltinis.

Dinspre Alba
La intrarea in Sibiu mergeti inainte pe str. Alba Iulia si continuati drept inainte pe Andrei Saguna, la intersectia cu strada Calea Dumbravii virati stanga (hotel Continental) continuati inainte, iesire Sibiu, Rasinari si apoi Paltinis.
 
  "Fulg de Nea"   Fulg de Nea - Paltinis
  • Situate la intrarea in statiunea Paltinis (borna de 5 km) cele 2 vile gemene intitulate “Fulg de nea”...     
 ...detalii
  "Casa Bunicului"   Casa Bunicului - Poplaca
  • O casa de vacanta cu adevarat unica la doar 9 km de Sibiu in satul Poplaca....  
 ...detalii
  "La Sat"   La Sat - Tocile lacuri
  • Casa de vacanta este situata pe marginea unui lac – dintr-un mini complex de 5 lacuri – intr-o oaza de ...  
 ...detalii
  "Cisnadioara"   Cisnadioara
  • La poalele muntelui sub cetatea din Cisnadioara ...  
 ...detalii
  "Weekend"   Weekend - Tocile Sadu
 

• Casa de vacanta Tocile-Sadu se doreste a fi un loc idilic unde sa puteti evada pentru cateva ore sau zile din cotidianul ...

 
 
 ...detalii