"La Sat" - Tocile Lacuri
  descriere    
 
Casa de vacanta este situata pe marginea unui lac – dintr-un mini complex de 5 lacuri – intr-o oaza de liniste deplina, desfasurata pe o suprafata de peste 70 ha, între paduri de stejari si plantatii de meri si toate acestea la doar cativa km de Sibiu.
Iubitori de pescuit pot incerca a prinde “monstrul” baltii intr-unul dintre aceste lacuri.
Lacul pe marginea caruia este situata casa de vacanta se pescuieste doar în sistem prinde si elibereaza – fara exceptii – iar cei ce au cazare beneficiaza de reducerea tarifului de pescuit .Celelalte 4 lacuri sunt destintate pescuitului sportiv – contra cost – si se pot retine din pestii capturati.
Descriere La Sat - Tocile Lacuri  
 
Cabana structura pe 3 nivele , parter, etaj si mansarda dispune de 10 camere (6 camere cu daoua paturi si 4 camere cu pat matrimonial) fiecare cu baie proprie.
Cabana are un living sala de mese cu o bucatarie americana.

Pe malul lacului este amenajat un loc special pentru prepararea gratarului.
Cabana se inchiriaza exclusiv unui singur grup ce poate fi cuprins intre 2 si 20 persoane.

La cerere se poate asigura (contra cost) transfer de la aeroport, gara sau si din alte puncte din oras sau tara solicitate. Transportul se face cu un mini bus de 8+1 locuri dotat cu aer conditionat. Tot la cerere se pot asigura si servicii de catering.

In cazul incare doriti unul din aceste servicii va rugam mentionati acest fapt in formularul de rezervare sau precizati dorinta dvs pentru aceste servicii in cazul unui contact telefonic.

Pentru mai multe detalii privind activitatea de pescuit, specii de pesti, conditii si regulamentul de pescuit pe lacuri va rugam accesati site-ul www.lapesti.ro
 
 
galerie foto
 
 
La Sat - Tocile Lacuri
La Sat - Tocile Lacuri
La Sat - Tocile Lacuri
La Sat - Tocile Lacuri
La Sat - Tocile Lacuri
La Sat - Tocile Lacuri
La Sat - Tocile Lacuri
La Sat - Tocile Lacuri
La Sat - Tocile Lacuri
La Sat - Tocile Lacuri

localizare

La 12 km de Sibiu
Coordonate pentru GPS 45.71466N 24.19436E
 
 

Din aeroport - La iesirea din Aeroport virati dreapta si urmariti indicatorul de Brasov, Rm Valcea, Bucuresti, traversati Sibiul, Selimbar, pe drumul E 81 in dreptul intrarii localitatii Vestem (la calea ferata pe stânga) virati dreapta pe un drum forestier, drept înainte 2km drum care va duce pana in fata cabanei.

Din gara - drept inainte pana la intersectia cu strada Constitutiei la sensul giratoriu virati dreapta pe Bulevardul Corneliu Coposu, la intersectia (semaforizata) cu strazile Andrei Saguna si Emil Cioran virati stanga, urmariti indicatorul de Brasov, Rm Valcea, BUcuresti si traversati Sibiul, dupa iesirea din Sibiu pe drumul Eurpoean E 81 in dreptul intrarii localitatii ( la calea ferata pe stânga) Vestem virati dreapta pe un drum forestier , drept înainte 2km care va duc pana in fata cabanei.

Rutier
Dinspre Bucuresti, Rm Valcea, Brasov

inainte cu 12 km de intrarea in Sibiu virati stanga in dreptul ( iesirii) localitatii Vestem pe un drum forestier, drept înainte 2km care va duc pana in fata cabanei.
 
  "Fulg de Nea"   Fulg de Nea - Paltinis
  • Situate la intrarea in statiunea Paltinis (borna de 5 km) cele 2 vile gemene intitulate “Fulg de nea”...     
 ...detalii
  "Casa Bunicului"   Casa Bunicului - Poplaca
  • O casa de vacanta cu adevarat unica la doar 9 km de Sibiu in satul Poplaca....  
 ...detalii
  "La Sat"   La Sat - Tocile lacuri
  • Casa de vacanta este situata pe marginea unui lac – dintr-un mini complex de 5 lacuri – intr-o oaza de ...  
 ...detalii
  "Cisnadioara"   Cisnadioara
  • La poalele muntelui sub cetatea din Cisnadioara ...  
 ...detalii
  "Weekend"   Weekend - Tocile Sadu
 

• Casa de vacanta Tocile-Sadu se doreste a fi un loc idilic unde sa puteti evada pentru cateva ore sau zile din cotidianul ...

 
 
 ...detalii